Bruidsfotografie Gouda

door Eline Schuurmans

Recencies

Eline is a very talented photographer. I see in her work how passionate she is about her job.

Her energy around my fiancé and me was kind and welcoming, making us feel very comfortable in front of the camera. We felt like it was only the two of us when I asked my fiancé to marry me.

It felt so private, even with Eline joining us with her camera at that moment. Her photos are breathtaking. She captured our love perfectly in these photos.

When I look at the pictures, my mind and body immediately return to the engagement day. The photos evoke joy and excitement, making me feel like I’m still on my knee with a ring in my hand looking at my love.

Waardering: ★★★★★

Ada en Elea

Verlovingsshoot, augustus 2020

We hebben de samenwerking met Eline als heel erg prettig ervaren, ze reageert heel snel op haar e-mails, is transparant in haar werkwijze en kosten en staat open voor suggesties of input van ons. De foto’s zijn kwalitatief heel goed, ze let goed op de compositie wat de foto interessant maakt.

Ik kende Eline nog van vroeger en mijn man heeft de keuze mede gemaakt door het portfolio van Eline te bekijken. We zouden Eline zeker aanraden als fotograaf! Ze werkt zorgvuldig, de kwaliteit van haar werk is goed en ze is erg vriendelijk.

Waardering: ★★★★☆

Jos en Talitha

Bruidsfotografie, september 2019

Eline is een professionele, aardige vrouw. Ze is flexibel in de wensen en denkt mee in oplossingen. Als ideeën die je aandraagt eigenlijk niet zo’n goed idee zijn, dan geeft ze dit op een vriendelijke, maar duidelijke manier aan. Overigens is het dan ook prima om het alsnog zo te doen.
De eindresultaten zijn geweldig! Erg tevreden mee en er wordt niet beknibbeld in aantallen of tijd.

Waardering: ★★★★☆

Rachelle en Benjamin

Couple shoot, mei 2019

We kijken terug op een mooie dag en zijn blij met de vastgelegde herinneringen. Het fotoboek wat we hebben ontvangen na de bruiloft is erg mooi. De blog die een aantal dagen na de bruiloft werd geplaatst was erg leuk!

We zijn positief over de samenwerking. Het was fijn om vooraf een kennismakingsgesprek te hebben en de dag door te spreken. Ook was het goed om tussendoor contact te kunnen hebben over allerlei praktische zaken. Eline heeft daarin erg goed meegedacht. Fijn ook dat ze daarin erg flexibel was en mee wilde denken met onze wensen.

We zagen in Eline iemand die veel overeenkomsten had met ons. Zelfde leeftijd, in contact met andere culturen, geloof in God. We vonden het belangrijk dat onze fotograaf de elementen van onze trouwdag zou begrijpen en vanuit een ontspannen houding de dag kon vastleggen.

Waardering: ★★★☆☆

Rob en Linda

Bruidsfotografie, april 2019

Het was fijn om met Eline plannen te maken voor hoe de dag zou verlopen. We hebben een fotoshoot met haar gedaan, wat heel open en spontaan ging. Dat was fijn! Tijdens de ceremonie en het feest ging Eline gewoon haar gang en deed haar ding zonder dat je er veel van merkt. Dit zorgt voor leuke foto’s van momenten waarop je niet weet dat er foto’s worden gemaakt. We vonden de acht weken wachten op de foto’s wel jammer, omdat we zo benieuwd waren naar de resultaten. We zijn tevreden met hoe alles is gegaan!

Waardering: ★★★★☆

Miriam en Lynn

Bruidsfotografie, november 2018

Hele samenwerking met Eline als zeer prettig ervaren; reageert snel, denkt mee en levert mooi werk af!

Wij zochten een betaalbare en prettige fotograaf voor onze bruiloft, na kennismaking wisten we dat we met Eline wilden samenwerken.

Waardering: ★★★★★

Bianca en Ferry

Bruidsfotografie, oktober 2018

Eline is een hele lieve jonge vrouw. Ze stelde ons enorm op ons gemak want ja, de zenuwen gieren door je lijf op zo’n mooie dag. Ze heeft hele mooie foto’s gemaakt, veel in een “poseer” stand maar ook een heleboel zonder dat wij het in de gaten hadden. En dat vonden wij fijn!

Waardering: ★★★★★

Sanny en Marco

Bruidsfotografie, september 2018

Eline is echt een super fotografe. We hebben vooraf aangegeven absoluut niet fotogeniek te zijn, maar ze heeft ons echt fantastisch op de foto’s gezet, precies zoals we zijn. Ook tijdens onze lolletjes en gekkigheden onderling. Je voelt je enorm op je gemak. Eline is eigenlijk gewoon een van de gasten zoals ze opgaat in de mensen waardoor je niet het gevoel hebt dat je de hele tijd moet poseren. Echt een topper en een aanrader.

Eline heel erg bedankt dat je deze dag met ons het beleeft en prachtig hebt vast gelegd.

Waardering: ★★★★★

Sietske en Fevzi

Bruidsfotografie, september 2018

We had a great experience working with Eline! The communication was really good on her side,  and she coped so well when I left everything (like telling her what shots we wanted and showing her the location) until the last minute! Very professional and quiet, I didn’t notice her when she was taking photos during the service, and she managed to get some lovely shots! All the photographs are beautiful and just what I wanted. The right amount of formal and relaxed, in action shots! The book she complied for us is perfect, and the photos are a fantastic quality.

Waardering: ★★★★★

Sarah en Mackoi

Bruidsfotografie, augustus 2018

Onze bruiloft was de eerste waar Eline foto’s maakte.  We zijn blij met de mooie foto’s. Tijdens het foto’s maken hebben we ook veel plezier gehad. Eline deed het heel goed.

Waardering: ★★★★★

Marieke en Crescencio

Bruidsfotografie, december 2016

INSTAGRAM