Bruidsfotografie Gouda

door Eline Schuurmans

Preview – Bruiloft Jos & Talitha

Preview – Bruiloft Jos & Talitha

Jos en Talitha leerden elkaar kennen op de middelbare school en werden al snel goede vrienden. Tijdens een vakantie met hun gezamenlijke vriendengroep sloeg de vonk over, en groeide die vriendschap uit tot een relatie. Iets waar elk lid van deze vriendengroep nog steeds graag verhalen over vertelt! Verhalen met een glimlach, en met een happy end, want Jos en Talitha zijn inmiddels getrouwd.

Lees meer
Couple shoot Benjamin & Rachelle

Couple shoot Benjamin & Rachelle

Benjamin en Rachelle gaven elkaar vijf jaar geleden al het ja-woord, maar wilden graag nog een keer in hun trouwkleding op de foto. Samen gingen we op zoek naar de mooiste plekjes in Alphen aan den Rijn, en eindigden we in het tuincentrum omdat het buiten toch wel erg koud was.

Lees meer
Preview – Bruiloft Rob en Linda

Preview – Bruiloft Rob en Linda

Rob en Linda leerden elkaar kennen in de kerk Cross Culture in Nieuwegein. Een warme, kleurrijke gemeente, waar Rob en Linda zich helemaal thuis voelen. In een dienst vol liefde, humor, en liederen in talen die ik soms maar lastig thuis kon brengen, werd op 13 april 2019, hun huwelijk gezegend.

Lees meer
Preview – Bruiloft Bianca & Ferry

Preview – Bruiloft Bianca & Ferry

Met een dochter van twee kan het een hele uitdaging zijn om je bruiloft te plannen, maar Bianca en Ferry durfden die challenge wel aan. ’s Ochtends schoten we prachtige foto’s in Het Park in Rotterdam, en na het middagslaapje waren vrienden en familie welkom bij Engels in het Groothandelsgebouw. Kijk mee naar de foto’s van deze mooie dag!

Lees meer

Over mij


Mijn naam is Eline Schuurmans ik ben 25 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag de mooiste bruiloften. Ook deel ik tips, en mijn favoriete leveranciers, om jou te helpen een bruiloft te organiseren waar je echt van kunt genieten!

Aanbevolen door Zankyou

INSTAGRAM