@media all and (min-width: 981px) { #et-top-navigation, #top-menu-nav, #top-menu { width: 100%; } #top-menu { display: -webkit-box; display: -ms-flexbox; display: flex; } #top-menu li:nth-child(6) { margin-left: auto; } }

Rob en Linda leerden elkaar kennen in de kerk Cross Culture in Nieuwegein. Een warme, kleurrijke gemeente, waar Rob en Linda zich helemaal thuis voelen. In een dienst vol liefde, humor, en liederen in talen die ik soms maar lastig thuis kon brengen, werd op 13 april 2019, hun huwelijk gezegend.

Wanneer oma aan de overkant van de straat woont, dan kan je bijna niet anders, of de dag beginnen met een bezoekje aan haar. Daarna konden we op weg naar Fort Honswijk, voor de fotoreportage.


De kerkdienst werd geleid door Theo Vreugdenhil, Pastor van Cross Culture. Hij maakte er een mooie en persoonlijke dienst van, met ruimte voor humor en waardevolle adviezen voor een goed huwelijk.Na de kerkdienst vertrekt het bruidspaar, per bakfiets, naar de feestlocatie.
Het was mooi om te zien dat Rob en Linda deel uitmaken van een hele warme en hechte gemeente. Er is ongelofelijk veel gelachen en geknuffeld op deze bruiloft. En een dikke knuffel met deze meiden uit de kerk, die kon natuurlijk niet worden overgeslagen.