Bruidsfotografie Gouda

door Eline Schuurmans

PREVIEW – BRUILOFT ROB & LINDA

Rob en Linda leerden elkaar kennen in de kerk Cross Culture in Nieuwegein. Een warme, kleurrijke gemeente, waar Rob en Linda zich helemaal thuis voelen. In een dienst vol liefde, humor, en liederen in talen die ik soms maar lastig thuis kon brengen, werd op 13 april 2019, hun huwelijk gezegend.


Wanneer oma aan de overkant van de straat woont, dan kan je bijna niet anders, of de dag beginnen met een bezoekje aan haar. Daarna konden we op weg naar Fort Honswijk, voor de fotoreportage.


De kerkdienst werd geleid door Theo Vreugdenhil, Pastor van Cross Culture. Hij maakte er een mooie en persoonlijke dienst van, met ruimte voor humor en waardevolle adviezen voor een goed huwelijk.


Na de kerkdienst vertrekt het bruidspaar, per bakfiets, naar de feestlocatie MeetingDistrict in Nieuwegein.


Het was mooi om te zien dat Rob en Linda deel uitmaken van een hele warme en hechte gemeente. Er is ongelofelijk veel gelachen en geknuffeld op deze bruiloft. En een dikke knuffel met deze meiden uit de kerk, die kon natuurlijk niet worden overgeslagen.

2 Reacties

  1. Gerard Martin

    Mooie reportage

    Antwoord
  2. Ina Natzijl

    Rob en LInda. Als jullie elkaar zo lief hebben als jullie elkaar aankijken zit het wel safe Oma Natzijl.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over mij


Mijn naam is Eline Schuurmans ik ben 25 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag de mooiste bruiloften. Ook deel ik tips, en mijn favoriete leveranciers, om jou te helpen een bruiloft te organiseren waar je echt van kunt genieten!

Aanbevolen door Zankyou

INSTAGRAM